Els col·lectius feministes anticapitalistes A Cavall de Forques, Acció Lila, Adona’t, Cau de Llunes, Gatamaula, Justa Revolta, La Ruda i l’Hora Bruixa us convidem a les Primeres Jornades feministes dels Països Catalans, que se celebraran el pròxim dissabte 16 de novembre a Tarragona

Les Jornades feministes dels Països Catalans, tenen per objectiu la trobada de diversos col·lectius i individualitats feministes d'aquest territori per tal de conèixer-nos més enllà del nostre àmbit local i crear un espai de trobada, debat i lluita.

En els darrers anys, han sorgit col·lectius feministes a molts pobles, viles i barris que mostren la voluntat d'organitzar-nos en espais que s'oposin a l'heteropatriarcat capitalista. De moltes maneres i intensitats diferents, individualment i col·lectivament dones, lesbianes i trans hi estem fent front: participant en una concentració o mobilització massiva, reenviant un mail, amb l'acció directa, repartint una octaveta, participant en una petonada davant d’una església, escridassant els antiavortistes, anant a reunions, enganxant cartells, transformant les nostres relacions afectives i sexuals, replantejant-nos els nostres rols i identitats, plantant cara a les humiliacions quotidianes quan ens increpen pel carrer, fent debats, ocupant l’espai públic, fent perfomances, perdent la por.

Amb aquestes jornades volem presentar i debatre temes que ens preocupen i travessen, compartir eines i a bastir aliances que ens ajudin a fer de la solidaritat feminista una realitat. Organitzat en un dia de formació i debat, volem debatre en grups algunes qüestions que ens semblen un bon començament: quin és el subjecte sobre el qual volem construir el feminisme dels Països Catalans? Quines visions tenim sobre com encarar la lluita pels dret al propi cos? Com treballem per avançar cap a una vaga de cures? Com organitzem l'autodefensa feminista? De quina forma ens relacionem amb altres moviments socials?

Volem fer d’aquestes jornades un espai on totes ens hi sentim còmodes per a participar: totes tenim alguna cosa a dir sobre les qüestions que ens inquieten! Volem aprendre de les diferents visions i crear un espai de construcció i lluita per, en definitiva, poder anar avançant en la construcció del moviment feminista als Països Catalans!Obert a dones, lesbianes i trans!


Us hi esperem!

                                         
Lloc:
Antiga Audiència
Plaça Pallol, 3

                                          
Acreditacions 
9.30h 
------------------------------- 
Presentació 
10.00h 
------------------------------- 
1r bloc jornades 
10.30h a 14.30h

- Sobre quin subjecte
construïm el feminisme?

-El projecte feminista 
dels Països Catalans                                          
Dinar
14.30h a 16.30h
Dinar per l'autogestió a 5€
menú vegetarià

Lloc:
Parc Saavedra
via de l'imperi romà
-Reservar al fer la inscripció-
el tiquet és donarà junt
 amb l'acreditació i es
 pagara allà mateix. 

-------------------------------                                          
 2n bloc jornades 
 16.30h a 20.30h

- Drets sexuals i reproductius:
Avortament, 
Maternitat
i Lluita LGTB

- Eix Socioeconòmic:
Treball de cura,
Triple presència
Mercat laboral
  
- Violències i Agressions:
Dins dels moviments socials.
Agressions diàries. 
Autodefensa feminista

- Com vivim el feminisme?


                                          
Sopar
22.00h
a 5€
menú vegetarià

Organitzat per Alerta Solidària.
-------------------------------

                                          
LLOC ON DORMIR:
-------------------------------
NIT DISSABTE 16: 
LLOC: local Associació DHIDES.
Plaça dels Àngels, 2

- AFORAMENT LIMITAT-

*Portar sac de dormir i Màrfega 

-------------------------------
NIT DIVENDRES 15: 
envia un e-mail a:jornadesfeministesppcc@gmail.com
 -------------------------------